GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Termékkel kapcsolatos kérdések

Tárcáink többsége a minimalizmus jegyében készült: kártyák és bankjegyek tárolására lettek tervezve.
PERINWALLET CAVALIER tárcáink azonban ennek a kívánalomnak is eleget tesznek.

8,5 x 5,4 x 0,1 cm méretű kártya számára van hely a tárcában. Ilyen méretű például a bank- és hitelkártya, a személyazonosító igazolvány, a jogosítvány és a különböző klubtagsági kártyák is. A TB kártya, ami valamivel nagyobb, szintén tárolható tárcáinkban korlátozottabb mennyiségben.

A tárcát ajánlott szárazon tartani, mert a benne található RFID blokkoló esetlegesen károsodhat.

Igen. Sajnos több olyan beszámolót olvasni külföldi fórumokon, hogy a tulajdonos telefonja vagy más egyéb tárgya is megsérült attól, hogy egy zsebben tartotta azokat a tárcájával. Ebből következik, hogy nem ajánlott mást is tartani a tárcás zsebben.

Két tárcánkban (SMART, CAVALIER) fémből készült pénzcsipesz is található, így a detektorok jelezni fogják. Javasoljuk, hogy mutasd meg tárcádat az ellenőrnek.

A tisztántartáshoz vigyél fel langyos szappanos vízet a tárcára törlőpapír vagy törlőkendő segítségével, majd töröld szárazra.

A bőrtárcának is szüksége van a folyamatos karbantartásra, amihez a méhviaszt javasoljuk. Ehhez elég, ha egy kevéske méhviaszt szétoszlatsz a tárca felületén puha rongy segítségével, majd hagyod kb. 1 órát állni, hogy beihassa a bőr a viaszt, végül pedig töröld gondosan szárazra papírtörlővel.

Fizetés és szállítás

  • MPL esetén: 790,- forint,
  • GLS futárszolgálattal: 1.190,- Ft
Webáruházunkban a Paylike rendszerén keresztül lehetséges a biztonságos bankkártyás vásárlás, de utánvéttel is kifizethető az összeg átvételkor a futárnak készpénzben. Utánvétes vásárlás esetén utánvéti díj is hozzáadódik az összeghez, ami 300,- Ft.
Lehetőség szerint, még aznap átadjuk a szállítást végző cégnek a csomagodat, hogy 1-3 munkanapon belül megkaphasd rendelésedet.

Garancia ÉS elállás a vásárlástól

Minden termékünkre 30 napos elállási lehetőséget biztosítunk.

Ha bármilyen okból úgy döntesz, hogy nem vagy elégedett a termékkel, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@perinwallet.hu e-mail címen.

Ez a garancia nem tartalmazza: a pénzcsipesz esetleges elvesztését; a tárcán megjelenő szándékos vagy véletlen balesetekből adódó sérüléseket, rongálást, elhanyagolást; a tárca szakszerűtlen használatát vagy tárolását; illegális módosítások elvégzését, vagy javítását.

A terméket csak eredeti csomagolásában, sérülésmentes és hiánytalan állapotban tudjuk átvenni.

A visszaküldés szállítási díja a vásárlót terheli.

Ebben az esetben írj az info@perinwallet.hu e-mail címre, és megoldjuk 🙂
Close Menu
Ingyenes termék
Nem nyert.
Legközelebb.
Majdnem!
10% kedvezmény.
Mégegyszer!
Nem nyert.
2.500 Ft-os kupon.
Majdnem!
5.000 Ft-os kupon.
Nem nyert.
Mégegyszer!
JÁTSSZ ÉRTÉKES NYEREMÉNYEKÉRT!

Pörgess és nyerj akár ingyenes terméket vagy 5.000 Ft kedvezményt.

Látogatóként csak 1 pörgetés engedélyezett.

A szerencsekerék megpörgetésével elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

 

Kosár
×
×

Cart